Artesania de la imatge digital
3D

Blender 101: Mòdul 2

La interfície de Blender

Havent fet una introducció genèrica al programa al mòdul anterior, ara veurem com ens relacionem amb el programa, és a dir, la interfície.

Recorda que pots descarregar la documentació escrita corresponent a aquest mòdul i a l’anterior des d’aquest enllaç.

Al proper mòdul veiem els aspectes bàsics de la creació i transformació d’objectes en Blender.

Article written by:

sóc artista visual. Des de ben petit m'agradava dibuixar i pintar, així que quan vaig tenir l'edat d'anar a la Universitat, vaig estudiar Belles Arts perquè volia ser alguna cosa semblant a pintor. Pel camí, però, vaig descobrir moltes altres coses, sobre la vida en general i sobre altres processos artístics en particular. Per això des de fa uns anys estic especialitzat en la creació amb mitjans digitals, principalment el 3D, i també em dedico a formar persones en l'ús de les mateixes eines i processos que jo utilitzo.

back to top