Artesania de la imatge digital
3D

Blender 101: Mòdul 3

Creació i transformació d’objectes

Al mòdul anterior hem vist la interfície del programa. En aquest mòdul ens centrem en els mecanismes per a transformar objectes. No obstant, encara que en aquest cas ho estiguem aplicant a objectes, aquests aprenentatges són importants perquè després són extrapolables a qualsevol cosa susceptible de ser transformada en el programa: keyframes, arbres de nodes, vèrtexs, marques de tracking, etc.

Al mòdul següent aprendrem a crear imatges a partir del 3D, tot ajustant les làmpades, la càmera, i els paràmetres del procés de render.

Article written by:

sóc artista visual. Des de ben petit m'agradava dibuixar i pintar, així que quan vaig tenir l'edat d'anar a la Universitat, vaig estudiar Belles Arts perquè volia ser alguna cosa semblant a pintor. Pel camí, però, vaig descobrir moltes altres coses, sobre la vida en general i sobre altres processos artístics en particular. Per això des de fa uns anys estic especialitzat en la creació amb mitjans digitals, principalment el 3D, i també em dedico a formar persones en l'ús de les mateixes eines i processos que jo utilitzo.

back to top