Artesania de la imatge digital
3D

Blender 101: Mòdul 5

Modelatge i materials

Al mòdul anterior hem vist com funcionaven les làmpades, la càmera i el procés de render. Al cinquè mòdul aprenem què és el procés de modelatge i els seus mecanismes bàsics. El modelatge és el conjunt de tècniques que ens permeten donar una forma concreta (de pera, de gos, de casa) als objectes. També veiem a nivell molt introductori com funcionen els materials, que són les propietats que ens permeten ajustar l’aspecte que tenen les superfícies quan són il·luminades per la llum d’una làmpada.

Ja falta molt poc per a acabar aquest curs. Al sisè i últim mòdul parlem d’altres aspectes aspectes importants sobre el flux de treball en Blender i per a millorar la nostra productivitat.

Article written by:

sóc artista visual. Des de ben petit m'agradava dibuixar i pintar, així que quan vaig tenir l'edat d'anar a la Universitat, vaig estudiar Belles Arts perquè volia ser alguna cosa semblant a pintor. Pel camí, però, vaig descobrir moltes altres coses, sobre la vida en general i sobre altres processos artístics en particular. Per això des de fa uns anys estic especialitzat en la creació amb mitjans digitals, principalment el 3D, i també em dedico a formar persones en l'ús de les mateixes eines i processos que jo utilitzo.

back to top