Wiki

Sou aquí: Imatgedart

Imatgedart

Benvinguts al wiki d'Imatgedart, orientat a la documentació i els recursos lliures per al tractament de la imatge i l'audiovisual digitals. Pots trobar algunes respostes dins la pàgina de les preguntes més freqüents.

  • Podeu navegar per la documentació fent servir el menú de l'esquerra: en aquest menú els enllaços en verd són operatius i els enllaços en vermell condueixen a pàgines que encara no existeixen.
  • Recursos lliures inclou recursos continguts i generats en el marc del projecte Imatgedart.
  • Enllaços conté recursos situats fora d'aquesta pàgina, disponibles a la xarxa.

Si creus que no ets al lloc adequat, potser et pot interessar visitar el meu blog o el meu portafolis.

Encara que amb els encàrrecs professionals no puc fer el mateix, aquesta pàgina obvia expressament l'optimització per a navegadors que compliquen la vida a usuaris i dissenyadors, com fa Microsoft Internet Explorer. Si utilitzes Internet Explorer et recomano que facis servir programes seriosos i et canvïis de navegador, independentment de si visites Imatgedart o no.

Per altra banda, el wiki està dissenyat per ser llegit en una pantalla d'un mínim de 1024 píxels d'amplada. Confio que el lobby d'usuaris de 800×600 em sabrà perdonar.

El wiki d'Imatgedart utilitza Dokuwiki com a sistema de gestió de continguts.

Enllaços pendents d'endreçar, antigament al menú principal del wiki

Altres

Podeu veure aquí els continguts relatius al Projecte de recerca i creació amb eines de programari lliure, dut a terme durant la segona meitat de 2010 i amb el suport del CoNCA i de la Casa Orlandai.

Podeu veure les entrades que a manera de blog hi havia en aquesta pàgina, referides al període comprès entre juliol de 2007 i febrer de 2008.

inici.txt · Darrera modificació: 2011/10/10 03:06 per glaurung -
Recent changes RSS feed Creative Commons License Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki

Aquests continguts es publiquen amb llicència CC BY-SA, sempre que no s'especifiqui el contrari en un context més específic.

© 2016 Imatgedart. Llicència CC-BY-SA.