Sessions gratuïtes de suport*

Vius al Berguedà (o al Bages, o al Lluçanès, o a la vora…) i necessites una ajuda puntual per a instal·lar una aplicació d’imatge que voldries aprendre. O potser necessites una mica d’orientació sobre quina aplicació podries fer servir. Si et trobes en aquesta situació, t’interessa aquesta proposta que assajaré durant els mesos de març i abril.

La meva idea és proporcionar suport tècnic gratuït per a resoldre dubtes puntuals sobre aplicacions d’edició d’imatge i de creació visual. Estic especialitzat en eines de programari lliure per a la creació d’imatge. I per això, si tens dubtes de si poden funcionar en el teu cas, intentaré aclarir-te’ls. Algunes aplicacions de programari lliure tenen un funcionament menys convencional, i altres, com les aplicades a la intel·ligència artificial, són tan noves que amb prou feines hi ha documentació. En totes aquestes coses et puc intentar donar un cop de mà.

És important, però, que entenguis que aquestes sessions gratuïtes de suport no són classes particulars per a aprendre a utilitzar aquestes aplicacions de creació d’imatge. Si t’interessa aprendre’n, pots fer-ho pel teu compte utilitzant els recursos que pots trobar a Internet, o apuntar-te a alguna de les formacions que ofereixo. Per això m’agrada insistir que el que aquí ofereixo és un suport puntual.

Per què suport duu asterisc?

Per a evitar malentesos, et detallo encara una mica més els requisits i condicions d’aquest suport gratuït:

  • El suport que ofereixo és en aplicacions de l’àmbit de la imatge o l’audiovisual, i de programari lliure. No puc ajudar-te a instal·lar coses que jo consideri que queden fora d’aquest àmbit, i encara menys programari crackejat.
  • Has de ser un usuari autònom amb l’eina informàtica. Si no saps fer servir de manera bàsica un ordinador sense ajuda, si us plau, no reservis una sessió. Aquestes sessions estan especialitzades en aplicacions de creació d’imatge i dirigides a usuaris autònoms.
  • Pot ser que em demanis ajuda sobre coses que no sé. Buscarem la solució durant aquella estona. Ofereixo aquest suport perquè tinc experiència resolent problemes similars i crec que és possible que et pugui ajudar. Però també hi ha problemes informàtics que són complexos de resoldre, no t’ofereixo cap mena de garantia i en alguns casos el millor és buscar suport professional.
  • L’atenció es farà a l’aula multimèdia de la Biblioteca de Gironella, els dimarts de 12 a 13.30 h i els dijous de 15 a 16.30. Alguns dies no em serà possible prestar el servei gratuït, per tant comprova el calendari de sota abans de comptar-hi, si us plau.

Si el que has llegit et sembla bé i hi estàs d’acord, apunta’t a la sessió a través d’aquest formulari: