El butlletí de la Raimona

Testimonis no sol·licitats:

Raimon, no tinc intenció de comprar-te cap fotoprint de moment, però [amb el butlletí] la gent se sent interpel·lada en el fons de la seva ànima. No tothom ho pot suportar.

Un butlletí per correu electrònic enviat de manera més o menys periòdica és el més semblant a l’Anell Únic que tenim els artistes per estar en contacte amb el nostre públic. Hauries de subscriure-t’hi si tens alguna intenció (encara que sigui molt, molt remota) de comprar-me alguna cosa o d’estar al corrent del que faig.

Crec que és bona idea que t’hi subscriguis. Especialment si t’interessa el món de la imatge, el 3D, la fotografia i els procediments tradicionals i digitals d’aquest llenguatge, i també de la pintura i el dibuix. Les arts visuals en general, vaja. I si després veus que el que t’explico no t’interessa, et pots desapuntar molt fàcilment.

Va,

Al butlletí et parlaré d’aquestes coses i del que venc. Principalment venc art. Si no vols (o no pots) comprar art, també venc cursos. És a dir coneixement, formació. Els cursos et poden servir per a aprendre a fer el mateix que jo faig. Veus que bé?

Vinga, no siguis dolent,

Deia que hauries de subscriure-t’hi per remot que sigui l’interès que tens en el que faig. Vull que sigui una via directa i propera de comunicar-me amb tu. Que estiguis informat/da del que poso a la venda, dels cursos que ofereixo abans que s’acabin les places, dels descomptes o promocions que aplicaré quan sigui ric i famós, o d’altres esdeveniments que sens dubte no t’hauries de perdre.

Aquesta és l’última vegada que t’ho dic: