Condicions de privadesa

Quan em facilites les teves dades de contacte per subscriure’t al butlletí, comprar un producte o fer qualsevol altra operació que les requereixi, estàs acceptant que el teu correu electrònic passi a formar part d’un arxiu privat, que té com a objectiu enregistrar les dades de tots els clients i persones directament interessades en els continguts d’aquesta pàgina web pàgina web. Si vols saber quina relació té això amb la Llei de Protecció de Dades i la GDPR i aquesta pàgina, aquí podràs trobar més informació.

Es possible que rebis comunicacions comercials o el butlletí. El butlletí és una comunicació més o menys periòdica que podrà contenir informació que jo considero objectivament útil, principalment sobre arts visuals (video, dibuix, màpping, pintura, festivals, etc.), o sobre altres temes culturals o d’un altre tipus que hauré considerat justificat incloure. També faré  fer servir el butlletí per a fer-te arribar informació comercial sobre la meva obra i serveis professionals. Que evidentment, també espero que et sigui útil.

Si t’informo d’aquests detalls és perquè tinguis clar que, com qualsevol altre butlletí, newsletter o comunicació a la qual estiguis subscrit, aquest també té una funció promocional, en aquest cas de la meva faceta professional i de creació artística. I si t’hi subscrius estàs acceptant rebre aquest tipus de comunicacions.

Per part meva, jo em comprometo a

  • mantenir els enviaments dins uns límits de periodicitat raonable; ara mateix no et puc dir quins perquè encara no sé quin serà el ritme de publicació.
  • no vendre’t motos de manera barroera, però si mai comercialitzo algun producte o servei, tu seràs entre els primers a saber-ho.
  • no transferir sota cap concepte les teves dades per a propòsits diferents del que t’estic detallant aquí. No faré amb les teves dades el que no m’agrada que facin amb les meves.

Pots eliminar la teva subscripció en el moment que vulguis. Com et pots imaginar, sóc el primer interessat a no donar-te (gaire) motius per a fer-ho.