Artesania de la imatge digital
3D

Blender 101: Mòdul 4

Llums, càmera i render!

Al mòdul anterior hem après la manera de transformar objectes i altres elements en Blender. Aquest quart mòdul està dedicat als elements imprescindibles que necessitem per a crear una imatge en un programa de 3D, a part dels elements geomètrics: la càmera, les làmpades, i el procés de render. El render és un procés a través del qual es posen en relació tots aquests elements i dóna com a resultat una imatge bidimensional.

Si ja t’ha quedat clar tot això, ara ja pots accedir al cinquè mòdul per a fer una introducció al modelatge i als materials en Blender.

Article written by:

sóc artista visual. Des de ben petit m'agradava dibuixar i pintar, així que quan vaig tenir l'edat d'anar a la Universitat, vaig estudiar Belles Arts perquè volia ser alguna cosa semblant a pintor. Pel camí, però, vaig descobrir moltes altres coses, sobre la vida en general i sobre altres processos artístics en particular. Per això des de fa uns anys estic especialitzat en la creació amb mitjans digitals, principalment el 3D, i també em dedico a formar persones en l'ús de les mateixes eines i processos que jo utilitzo.

back to top