Artesania de la imatge digital
3D

Blender 101: Mòdul 6

Reutilització de dades i de llibreries en Blender: els datablocks

Al mòdul anterior hem après a modelar i a ajustar de manera elemental les propietats dels materials. Aquest sisè i últim mòdul és la conclusió del curs i parla d’un concepte aparentment més abstracte, però que realment té molta relació amb el flux de treball que fem dins el programa. Es tracta dels blocs de dades, que és el mateix que parlar de com s’organitza la informació en Blender. Això és útil perquè ens permet organitzar la feina per tal de no haver de repetir processos, així com fer coses tan habituals com utilitzar materials o altres elements de llibreria que haguem descarregat o comprat a Internet.

Espero que hagis gaudit del curs. Si és així, comparteix-ho a les xarxes socials perquè les teves amistats i seguidors també en puguin treure partit!

Article written by:

sóc artista visual. Des de ben petit m'agradava dibuixar i pintar, així que quan vaig tenir l'edat d'anar a la Universitat, vaig estudiar Belles Arts perquè volia ser alguna cosa semblant a pintor. Pel camí, però, vaig descobrir moltes altres coses, sobre la vida en general i sobre altres processos artístics en particular. Per això des de fa uns anys estic especialitzat en la creació amb mitjans digitals, principalment el 3D, i també em dedico a formar persones en l'ús de les mateixes eines i processos que jo utilitzo.

back to top