Publicat el

Sorteig d’una impressió

Fa uns quants dies vaig posar a punt una pàgina amb unes quantes imatges susceptibles de convertir-se en prints i un formulari de votació. Llavors vaig enviar un enllaç de la pàgina a uns quants contactes, prometent-los que sortejaria un print entre tots aquells qui participessin. Sé que per la intro no ho sembla, però tinc intenció de complir la promesa.

Així que dijous 29 de febrer faré / vaig fer, en funció de quan llegeixis aquestes paraules, un sorteig en directe per a decidir qui s’emporta el print gratuït, i el podràs veure aquí. Va ser el meu primer directe i les coses no van sortir del tot bé. No vaig configurar bé l’àudio i la veu es va anar encavalcant: era totalment inintel·ligible el que deia. A més a més, per motius que encara ara no tinc clars, el moment del concurs no va quedar ben gravat i no es veia la web (https://wheelofnames.com/ca , recomanada!) que vaig utilitzar per triar un participant aleatori. La guanyadora va ser na CristinaC, i com a suplents van quedar seleccionats la Magda i després en MarcN. La propera vegada ho procuraré fer millor.

Alerta, que no és poca cosa. Vaig muntar tot aquest tinglado per a esbrinar quines imatges podien tenir més sortida comercial aquí mateix a la web, així que evidentment he fet algunes accions per a promocionar-les. Començant per aquest post on en parlo i continuant amb les que ja he posat a la venda:

Així que, si t’agraden, ja saps què has de fer. La que va guanyar el campionat de fotografies més votades va ser la de Llobregat a Cal Bassacs, no diré contra tot pronòstic, perquè és una imatge que m’agrada, però la veritat és que esperava que la que s’enduria més punts seria una imatge una mica més convencional. Això és que tinc un públic amb una mirada molt educada, i jo me n’alegro.